top of page
Søg
  • Forfatters billedefrederikdeclaville

Ungarbejder søges til 2022

Vi søger ungarbejdere i alderen 14-17 år, som har lyst til at hjælpe med at sørge for vi kan sende nogle fugle af høj kvalitet afsted, til vores kunder i hele landet. Vi skal bruge en håndfuld ungarbejdere, så sørg endelig for at din ven eller veninde også søger herud.


Arbejdsopgaverne hos Frederiks Vildtopdræt kan variere en del afhængigt af tidspunkt på sæsonen. Arbejdsopgaverne foregår både hos vores avlsfasaner, i rugeriet og hos de små kyllinger. Det kan f.eks. være fodring af fasaner, håndtering af æg, rengøring af opdrætsinventar, deltagelse i udrugningsprocessen, klargøring af fasaner til levering m.m. Dette er meget afhængigt af tidspunktet på sæsonen.


Som du nok kan læse ud fra arbejdsopgaverne foregår meget af arbejdet udenfor. Det er derfor en nødvendighed, at du ikke er bange for at arbejde både når der er lækkert vejr, men også hvis vejret er til den triste side, da dyrene stadig har de samme behov. Netop fordi du kommer til at arbejde med levende dyr er det meget vigtigt at du er omhyggelig med dine arbejdsopgaver, samt at du er mødestabil.


Frederiks Vildtopdræt befinder sig på Melholtvej 24, 9370 Hals (3,0 km fra købmanden i Ulsted og ca. 10 km fra Dronninglund).


Vi søger ungarbejdere der kan starte i april, med mulighed for ekstra timer i skolernes sommerferie. Hvis det ikke er muligt for dig at starte i april, men først i skolernes sommerferie, så send din ansøgning alligevel.


Arbejdstiden for 15-17 årige vil typisk være 2 hverdage om ugen fra kl 17-19, og 8 timer hver 2. Weekend. Mulighed op til 40 timer om ugen i sommerferien.


Arbejdstiden for 13-14 årige vil typisk være 2 hverdage om ugen og fra kl 17-19 og 7 timer hver 2. uge. Mulighed for op til 35 timer om ugen i sommerferien.Send din ansøgning til info@fasaner.dk eller ring til Frederik på telefon 22884279.


116 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page