top of page
Søg
  • Forfatters billedefrederikdeclaville

Herregårdsjæger søges til nyetableret stilling

Frederiks Vildtopdræt søger en uddannet herregårdsjæger til en 37 timers stilling som skytte, efter at have indgået aftale om forvaltning af Skrold.


Vi forventer:

- at du er erfaren indenfor udsætning af fasaner og afholdelse af jagter.

- at du har den nødvendige kunnen indenfor terrænpleje.

- at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams.

- at du kan lide at arbejde innovativt, og har interesse i at deltage med udviklings-processen i en nyopstartet virksomhed i vækst.

- at du selvstændig kan organisere jagter, herunder ledelse af frivillige.


Som en del af hverdagen i Frederiks Vildtopdræt, bliver du en del af vores team på 4 fuldtidsansatte og 13 deltidsansatte. Vi har målsætningen om at producere danske fasankyllinger og jagter i topkvalitet. I vores team lægger vi vægt på frihed og samarbejde i en hverdag med opdræt af 50.000 fasankyllinger og forvaltning af ca. 1100 ha jagt. I stillingen som skytte vil du deltage ca. halvdelen af tiden i relation til fasanopdræt, og den øvrige tid være selvstændig vildtforvalter på Skrold med reference til Frederik. Der er mulighed for at få stillet bolig og bil til rådighed. Løn efter kvalifikationer.


Ønsker du at søge stillingen eller har spørgsmål rettes henvendelse til Frederik de Claville Christiansen på 22884279 eller info@fasaner.dk


Læs mere om Frederiks Vildtopdræt ApS på www.fasaner.dk/om-os

454 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page