IMG_20210121_123042_edited.jpg
 

Frederiks Vildtopdræt ApS

Frederiks Vildtopdræt er stiftet i 2020 af Frederik de Claville og Michael Bundgaard.
Vores mål er at levere fasaner i topkvalitet.
Med sådan et nyopstartet opdræt er du måske skeptisk overfor hvor fuglene i opdrættet kommer fra. Men du kan være helt tryg! Opdrættet er startet med avlsfugle fra Østrupgaard Vildtopdræt v/Ove Damsgård mangeårige succesfulde avlsarbejde indenfor branchen. 
For os er dyrevelfærd altafgørende, og derfor er opdrættet og arbejdsrutiner konstrueret således at fuglene kan leve stressfrit og i så naturlige forhold som muligt. På den måde bliver fuglene rustet bedst muligt til livet i naturen. 
VI er selvfølgelig CHR registeret, dyrelægekontrolleret og følger alt gældende lovgivning på området.

 

Hvem står bag?

Frederik de Claville Christiansen

Frederik er uddannet Herregårdsjæger og vildtforvalter i 2019, samt skovarbejder i 2016.
Til dagligt varetager han den daglige drift i virksomheden, ved siden af sit job som skytte på Klitgaard Agro A/S. Her arbejder han med egne fugle der er sat ud i terrænet.
Frederik har en bred erfaring indenfor jagt og udsætning, både fra ind- og udland. Læs mere om de områder Frederik har erfaring med under Rådgivning.

IMG_20210121_124646_272.jpg

Øvrige ansatte

Frederik er selvfølgelig ikke alene om projektet og har derfor ansat bl.a. en landmand, driftleder og en byggeleder til at hjælpe med de daglige gøremål og længerevarende projekter på matriklen. Han benytter sig flittigt af de øvrige ansattes brede vifte af kompetencer og erfaringer med jagt, opdræt og konstruktion. Sammen skaber de rammerne for Frederiks Vildtopdræt. Hundene Frank og Viggo er også til stor hjælp når det gælder inddrivning af fasaner.

IMG_20201219_100159_057.jpg